Politica de Returnare

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat sau a produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului si este de 15 RON.

In cazul in care se opteaza pentru:

  • Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de 1-2 zile de la receptionarea produselor returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate.

Nu se admit la retur:

  • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.
  • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel sau lipsa documentele (manual de utilizare, garantie)
  • Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

  • Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus
  • In sectiunea 'Cont Utilizator' - sectiunea 'Comenzi' - creare cerere de retur
  • Sectiunea de completare a creare cerere de retur este automatizata, astfel incat se va alege ziua in care va fi predat coletul curierului.
  • Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului.
  • Predare colet curier in ziua aleasa de utilizator in momentul creeri cereri de retur

In cazul in care produs nu corespunde cerintele returului, ne vom rezerva dreptul de a retine o parte din contravaloarea produsului sau cu acordul clientulul, trimiterea produsului inapoi, transportul fiind acoperit de client.

Politica de Cookies

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul.