Metode de Plata

Comandă și Plată:

 • Toate comenzile plasate pe site-ul CloudVisionMarket sunt considerate angajamente ferme de cumpărare.
 • Prețurile produselor sunt afișate în lei.
 • Costurile de livrare vor fi specificate în momentul finalizării comenzii și vor fi suportate de către client.

Disponibilitatea Produselor:

 • Produsele afișate pe site-ul CloudVisionMarket sunt în general disponibile în stoc, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel.
 • În situația în care un produs comandat nu este disponibil, clienții vor fi notificați în cel mai scurt timp posibil și li se vor oferi alternative sau posibilitatea de a anula comanda.

Livrarea:

 • Livrarea produselor se va face în termenul menționat în momentul finalizării comenzii, cu excepția cazurilor în care intervin situații neprevăzute.
 • Costurile și opțiunile de livrare vor fi afișate în timpul procesului de comandă și vor fi selectate de către client.
 • CloudVisionMarket va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura livrarea în termen, dar nu își asumă răspunderea pentru întârzieri imprevizibile cauzate de curier sau alte situații neprevăzute.

Puteti cumpara produsele de pe site-ul CloudVisionMarket folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului (aceasta avand un cost aditional) chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Prin Card bancar

În calitate de procesator de plăți, Stripe permite proprietarilor de afaceri să accepte carduri Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, China UnionPay și carduri de debit. Companiile pot, de asemenea, să accepte plăți din portofelele mobile și să cumpere servicii acum și să plătească mai târziu. Stripe acceptă plăți într-o varietate de valute. Pentru a accepta plăți în persoană, compania oferă Stripe Terminal, un sistem de punct de vânzare.

Cum funcționează plățile cu Stripe? Stripe procesează plățile în șase pași.

 1. Clientul oferă informațiile despre cardul său, fie online, fie personal.
 2. Aceste detalii ale cardului intră în poarta de plată Stripe, care criptează datele.
 3. Stripe trimite acele date achizitorului, care este o bancă care va procesa tranzacția în numele comerciantului. În acest pas, Stripe servește ca comerciant (cu proprietarul afacerii ca subcomerciant). Aceasta înseamnă că utilizatorii Stripe nu trebuie să creeze un cont de comerciant, ceea ce poate fi greoi.
 4. Plata trece printr-o rețea de card de credit, cum ar fi Visa sau Mastercard, către banca emitentă a deținătorului cardului.
 5. anca emitentă aprobă sau respinge tranzacția.
 6. Acest semnal călătorește de la banca emitentă prin rețeaua cardului la dobânditor, apoi prin gateway-ul către client - care vede un mesaj care îi spune că plata a fost acceptată sau refuzată.

Sunt plățile Stripe sigure? Stripe impune ca toate tranzacțiile online să aibă loc prin rețeaua HTTPS mai sigură.

Stripe a fost auditat și certificat ca furnizor de servicii de nivel 1 de conformitate PCI, ceea ce înseamnă că trebuie să fie supus unui raport anual de conformitate și scanări și teste de securitate de rutină. Stripe criptează numerele cardurilor de credit ale tuturor clienților și stochează informațiile de decriptare separat, ceea ce înseamnă că Stripe nu poate vedea numerele cardurilor de credit fără a lua pași suplimentari.

Politica de Cookies

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul.